Presentació Qui som Què fem Què més fem Preus

Tot per a la teva celebració

El nostre fotògraf et farà unes fotos amb la millor qualitat, perquè tinguis un record inigualable per a tota la teva vida d'aquest esdeveniment tan especial per a tu.

T'ho fem?

A partir dels teus gustos i preferències, en Luis Egea et farà uns dissenys moderns i molt acurats per a les teves participacions i de tot el que necessitis.

T'ho fem?

Vols gaudir de dos dels millors DJ's de Catalunya? Des de la Catalunya central, Vic, en DiscBox t'oferirà la música més actual i la que a tu t'agrada, perquè tinguis la celebració més divertida.

T'ho fem?

Va nèixer a Madrid, va treballar 3 anys a Londres i ara resideix a Barcelona. El Mag Max et sorpendrà i t'il·lusionarà amb els seus originals trucs en les teves celebracions, infantils o per adults. És formidable amb la màgia de prop!!

T'ho fem?

Al teu fill ja no li agraden els pallassos? S'ho passa molt millor jugant amb els seus amics? A tu t'agrada tenir una sobretaula distesa mentre els nens juguen d'una manera controlada? La Rita Sanuy prepararà una sèrie de jocs i diversió perquè els petits estiguin distrets i s'ho passin formidablement bé.

T'ho fem?

Vols una celebració diferent, original i divertida?
La Tarotista Mar llegirà les mans i llençarà el Tarot als teus convidats. Tant per a grups petits com grans.

T'ho fem?